E-mailmarketing: voor ons gesneden koek!!

Gesneden koek

E-mailmarketing is een doeltreffend instrument om in te zetten als het gaat om het promoten van jouw bedrijf of product. Er zijn diverse online aanbieders die je heel goed kunt inzetten om deze vorm van marketing toe te passen. Elke aanbieder heeft zijn eigen specialiteit. De grote gemene deler van deze aanbieders is dat je op een gemakkelijke manier digitale nieuwsbrieven naar jouw relaties kunt versturen.

Om de nieuwsbrief aan te laten sluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf of een reflectie te maken van het product dat je wilt promoten is een ander verhaal! Voor ons is dat gesneden koek. Wij kunnen je helpen om jouw digitale nieuwsbrief in de juiste stijl vorm te geven.

Vorige week mochten wij voor een klant een opzet maken voor een nieuwsbrief. Gisteren is de eerste nieuwsbrief verstuurd. En de eerste lead is al binnen! Dat noemen wij nou tof werk!


Ben jij benieuwd naar onze gesneden koek?

Neem dan vandaag nog contact met ons op: tofwerk@studiotof.nl of bel 06 2738 3623. Dan maken we onder het genot van een heerlijke kop koffie en een stuk gesneden koek nader kennis met elkaar.