Tomas op de Kermis in Swifterbant op 18 april 2013

Toffe herinneringen!

Wat is Facebook toch een handig medium. Facebook herinnert ons eraan dat we twee jaar geleden met onze kinderen bovenop de klimduin in Schoorl stonden en vier jaar geleden een rondje kermis deden in Swifterbant. Tof hoor, die herinneringen!

Vorig jaar op 18 april leverden we de website www.kleur-styling.nl van Ingrid Kiezebrink op. Een klus verkregen door, ja, echt waar, Facebook! Ingrid postte ergens in december 2015 op Facebook dat haar website gehackt was en haar webbouwer niet thuis gaf. Wie wist raad? We hebben haar dezelfde avond nog geholpen met wat reparaties en ze was weer online. Achteraf bleek dat ze eigenlijk helemaal niet tevreden was over haar website. Paar maanden later kon Ingrid trots zijn op haar nieuwe website en hadden wij er een tevreden klant bij!

Bovenstaande horen we helaas regelmatig terug. Websites die toch niet helemaal voldoen aan de verwachtingen, die niet zijn geworden zoals afgesproken. Afwijkende vormgeving, technische haperingen en webbouwers die niet (meer) reageren op vragen.

Herken jij dit? Is jouw website ook niet geworden wat je ervan verwacht had? Schroom dan niet om contact met ons te nemen: tofwerk@studiotof.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 0321 321 816. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.