Inspiratiesessie marketing 2017

Toffe inspiratiesessie in nieuwe setting

Vanmorgen was het dan zo ver: voor het eerst in ons nieuwe onderkomen een inspiratiesessie met een bestaande klant. In alle rust, nog steeds te midden van allerlei bloeiende planten, kijken naar de mogelijke marketingactiviteiten voor 2017.

Afgelopen weken hebben we veel ‘bezoek’ mogen ontvangen en diverse orders doorgesproken. Maar een heel jaar onder de loep nemen vereist een andere aanpak. Wie is je doelgroep? Wil je meer omzet of juist meer naamsbekendheid genereren? Na een paar bakjes koffie zijn er diverse ideeën uitgekozen die uitgewerkt gaan worden. Zowel voor b-to-b als b-to-c gaan we een spoor bewandelen. Mooie combinaties maken van offline en online communicatie. Werken aan de naamsbekendheid en het onderhouden van bestaande klanten en relaties, een gedegen strategie ontwikkelen. Wat hebben we toch een tof vak!

En nu het huiswerk maken! We gaan de gang erin houden: begin januari wordt de marketingkalender ingevuld en fijngeslepen, want eind januari moet de eerste direct mailing al op de mat liggen!

Hulp nodig?
Loop jij ook vast in je marketingactiviteiten? Ben je niet voldoende op de hoogte van de mogelijkheden? Of ontbreekt het je simpelweg aan tijd en wil je je marketing graag uitbesteden? Neem dan vandaag nog contact met ons op: tofwerk@studiotof.nl of bel 06 2738 3623.


Marketingkalender: een modewoord of pure noodzaak?

Je ziet het woord marketingkalender steeds vaker voorbijkomen. Maar wat is dat nu eigenlijk? Een modewoord of is het meer? Een marketingkalender is niets meer en niets minder dan je activiteiten op marketinggebied inplannen. Je plant er van alles in: nieuwsberichten en/of blogs, e-mailnieuwsbrieven, acties, sociale media berichten, dm’s en noem zo maar op. Zo weet je in één overzicht wanneer je wat moet doen als het gaat om marketing. Uiteraard vanuit een gedegen strategie ingevuld. Pure noodzaak dus!