Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

StudioTof! vindt een maatschappelijke rol belangrijk en daar hebben we invulling aan gegeven door de middel van verschillende projecten.

Wij zetten ons belangeloos in voor:
– Protestant Christelijke Basisschool De Branding
– Open Coffee Dronten
– Wereldlichtjesdag Oostelijk Flevoland
– Toon Hermans Huis Dronten

Voor PCB De Branding maken wij alle uitingen. Van schoolgids tot buitenbord, van vlag tot rapportvoorbladen. Open Coffee Dronten biedt een platform voor ondernemers om elkaar te ontmoeten, kennis en informatie uit te wisselen. Tijdens Open Coffee Dronten krijgen ondernemers ook de mogelijkheid om te pitchen of een presentatie te houden. Deze plaatsen wij vervolgens op de website zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Alle uitingen en communicatie voor Wereldlichtjesdag Oostelijk Flevoland nemen wij voor onze rekening. De dag zelf steken wij de handen uit de mouwen om de begraafplaats ‘aan te kleden’ voor de herdenking. Voor het Toon Hermans Huis Dronten houden we de Facebookpagina bij en zijn we een corporate folder aan het ontwikkelen.

Vriendelijk voor het milieu
StudioTof! doet graag en veel zaken met Zalsman Kampen. Dit komt niet alleen door hun professionaliteit, maar zeker ook vanwege hun CO2 beleid. Zij vervaardigen al het drukwerk CO2 neutraal en dat vinden wij belangrijk.

CO2 neutraal drukwerk