Bedenken, ontwerpen en uitvoeren van creatieve communicatie

Meer dan papier en web…

Afgelopen maanden hebben we onszelf gepresenteerd in de lokale krant DeDrontenaar.nl met als kers op de taart het interview met Mieneke. En dan vraagt de interviewer ‘full-service reclamebureau’ … leg dat eens uit. Zoals in de krant te lezen is: “Dat betekent bedenken, ontwerpen en uitvoeren van communicatie, zowel on- als offline. Anders gezegd: wij verzorgen het totaalplaatje, alles kan!”

Het interview wordt afgesloten met te vertellen dat het boeiende van ons vak is dat er nooit standaardoplossingen zijn, elk bedrijf heeft zijn eigen communicatie nodig, op een eigen manier, passend bij de identiteit.

Ons vak is boeiend, we denken nooit in standaardoplossingen. We bewegen mee met de klant, houden het doel van onze klant voor ogen en toetsen alle uitingen die we maken aan de identiteit van de klant die ook verwerkt zit in de huisstijl. En dat zorgt ervoor dat we regelmatig met andere dingen bezig zijn dan papier en web. Een passend visitekaartje en pakkende website zijn de eerste basisbehoeften van een onderneming. Wat daarnaast allemaal nog nodig is aan communicatie maakt ons vak nog leuker.

We nemen je graag mee in een aantal opdrachten die wij afgelopen maanden mochten realiseren. Klik maar eens door de fotogalerij en zie wat een tof werk wij hebben!


Ook toe aan creatieve communicatie?
Neem dan vandaag nog contact met ons op: tofwerk@studiotof.nl of bel 0321 321 816. Dan bespreken we onder het genot van een heerlijke kop koffie de mogelijkheden.