StudioTof! feliciteert Harry van Harrysfarm met de nieuwe website

Nieuwe website Harrysfarm online

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe website voor Akkerbouwbedrijf Harrysfarm te Swifterbant. De nieuwe website is woensdag 3 mei feestelijk online gegaan en ziet er fris, eigentijds en overzichtelijk uit. Hierdoor is het een gebruiksvriendelijke website geworden boordevol informatie.

In de eerste helft van 2016 is Harry Schreuder in gesprek gegaan met ons. Wij hebben een analyse van de vorige website gemaakt en op basis daarvan een voorstel gedaan voor de nieuwe website. In de zomer van 2016 is begonnen met het beoordelen van alle teksten en beeldmateriaal. Wij zijn daarna aan de slag gegaan met de structuur om vervolgens samen met Harry de website te vullen.

Al in 1998 lanceerde Harry zijn eerste website met als naam Harry’s Webpage. Nu, bijna 20 jaar later, heeft de website voor de vijfde keer een transformatie ondergaan. Naast al het bestaande beeldmateriaal is ook veel nieuw materiaal toegevoegd, dat maakt het voor de bezoeker van de website nog interessanter. Een positief beeld van de landbouw naar de burger uitdragen was het doel van Harry’s eerste website. Dit doel is onveranderd gebleven. Met zijn website geeft Harry inzicht in het dagelijkse leven van een akkerbouwer. Harry’s vader heeft ook een deel op de website gekregen waar hij vertelt over de begintijd als boer in de kale polder.

Harry Schreuder is aangesloten bij Stichting Veldleeuwerik en is Global Cap gecertificeerd. Hij ondersteunt de Boer Bewust campagne en neemt zitting in het bestuur van Flevoland Agrarisch Collectief. Ook heeft Harry in 2013 een eigen app laten ontwikkelen en is hij actief op diverse sociale mediakanalen. Hij twittert, plaats regelmatig berichten op Facebook en is te volgen op Instagram. Naast het maken van foto’s wordt er ook veel gefilmd. De films worden gemonteerd en van muziek voorzien. Alle films deelt Harry op zijn website en via zijn eigen YouTube-kanaal. Interessante tweets van volgers van Harrysfarm worden door Harry’s broer geselecteerd en gepresenteerd in digitale magazines. Deze magazines hebben ook hun eigen plek gekregen op de nieuwe website: www.harrysfarm.nl.


Ook toe aan een nieuwe website?
Kan jouw website ook een nieuw jasje gebruiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op: tofwerk@studiotof.nl of bel 06 2738 3623. Dan bespreken we onder het genot van een heerlijke kop koffie de mogelijkheden.