Goed functionerende websites & webwinkels

Onderhoud & webhosting

Als je online bent met je website of webwinkel kijken we graag mee zodat alles soepel blijft werken. We monitoren of alles werkt zoals bedacht en je van te voren verwacht had.

Een duurzame en lange klantrelatie. Daar gaan wij voor. Daarom kijken wij graag met je mee, ook na de oplevering.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Technisch onderhoud
De ontwikkeling van WordPress, plug-ins en themes gaan continue door. Zowel qua functionaliteiten als technisch. Veel updates worden uitgebracht om zogenaamde lekken te dichten en daarmee kwaadwillende mensen buiten te houden of ze het in ieder geval moeilijker te maken.

Geen updates uitvoeren zal op termijn risico’s met zich meebrengen. Daarom bieden wij voor technisch onderhoud en updates een abonnement aan.

Voor een vast maandbedrag zorgen wij voor het technisch onderhoud, voeren wij updates uit en houden wij de beveiliging op peil. Hierdoor is de website technisch altijd up-to-date en zijn er geen verrassingen achteraf.

Webhosting

Zonder webhosting geen website. Webhosting en domeinregistratie regelen we ook voor je. Voor de hosting maken wij gebruik van een datacenter die zowel de hardware als software up-to-date houden. De servers waar de website op komt te staan zijn geoptimaliseerd voor WordPress en betrouwbaar. De datacentra staan bovendien in Nederland en dat vinden wij belangrijk.

Klik hier om je webhosting te regelen

Wij ontzorgen jou volledig. Het grote voordeel van onze werkwijze is dat je voor ontwerp, ontwikkelen, onderhoud én hosting bij ons terecht kunt. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

Contentbeheer

Als je het zelf niet ziet zitten of geen tijd hebt om je website bij te houden kunnen wij dat voor je doen. Denk hierbij aan het vervangen van teksten, afbeeldingen of het plaatsen van producten in je webshop. Maar ook het aanmaken van een blog of nieuws, indien gewenst kunnen we het ook schrijven, is geen probleem.

Nieuwsgierig?
Vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor WordPress websites die wij niet ontwikkeld hebben

Is jouw website of webshop gebouwd door een andere partij? Je hebt een mooie website of webshop, maar je loopt vast als het gaat om het technisch onderhoud of het contentbeheer. Voor het goed onderhouden van een website of webwinkel is er kennis én tijd nodig. Hier ontbreekt het regelmatig aan. Dit zul je ongetwijfeld herkennen. Geen nood, wij kunnen je helpen en nemen dit werk graag voor je uit handen.

 

Wil jij ook jouw website weer up-to-date?

Vul dan het formulier volledig in, wij nemen snel contact met je op!

Ja, ik wil graag een abonnement voor technisch onderhoud

Hoe kunnen wij je helpen?