Overstappen / verhuizen van je website en/of webwinkel

  Je website gratis verhuizen naar StudioTof!
  Je website blijft online
  Wij verhuizen je website
  Telefonische servicedesk

Goed functionerende websites & webwinkels

Door onze unieke combinatie van creativiteit en techniek ontwikkelen wij niet alleen mooie, maar zeker ook goede websites & webwinkels voor klanten. De bezoeker ziet een fraaie website aan de voorkant, de techniek aan de achterkant doet zijn werk. Onze technische kennis stelt ons in staat om websites onder de motorkap ook juist te onderhouden.

Verhuisservice
Veel ondernemers lopen vast als het gaat om het bijhouden van hun website. Voor het goed onderhouden van een website of webwinkel is er kennis én tijd nodig. Hier ontbreekt het regelmatig aan. Wij kunnen je helpen en nemen dit werk graag voor je uit handen.

Helaas komt het steeds vaker voor dat een bureau haar beloftes niet waarmaakt. Er wordt een website opgeleverd die óf niet af is óf niet goed werkt. Of ben je ontevreden over de huidige hostingprovider. Tegenwoordig weten steeds vaker ondernemers ons te vinden en roepen onze hulp in.

Kies voor onze snelle webhosting
Wij helpen je gratis met het verhuizen van je website. Hiervoor hebben wij de verhuisservice. Wij verhuizen jouw website en kunnen ervoor zorgen dat alles (weer) naar behoren functioneert.

Mail ons vrijblijvend en vraag naar de voorwaarden.

Ja, ik wil graag mijn website en/of webshop verhuizen

Hoe kunnen wij je helpen?